Esküvői szervezés

Esküvői szervezés

Az esküvő mindig, mindenkinek egy felejthetetlen pillanat, ilyenkor még inkább szeretet és boldogság tölti meg a szíveket.

Mi itt a Balatonfüredi Bella étterem Rendezvényszolgálatánál arról gondoskodunk, hogy ehhez minden feltétel adott legyen, hogy a tányérok és poharak se maradjanak üresen!
Kedves felszolgáló személyzetünk mind közrejátszik abban, hogy ezt a különleges napot csak még szebbé tegye, mindezt egy Önök által kiválasztott elegáns környezetben.

Nem éttermünkben tartaná esküvőjét? Már kiszemelt egy másik Önnek kedves helyszínt? Semmi gond! Teljes körű esküvőszervezést ajánlunk házasulandó pároknak éttermünkben és külső helyszíneken egyaránt.

Mindent megszervezünk, ami hozzátartozik egy felejthetetlen menyegzőhöz. Az étterem sokszínű étel és italkínálatából kedvére válogathatnak a menü összeállításához. Nem kell aggódnia,hogy az ételek finomak lesznek-e ezen a fontos alkalmon. Jöjjön el éttermünkbe és akár inkognitóban kóstolja végig a kiszemelt ételsort.

Ha óhajtják elintézzük, hogy a hivatalos ceremónia is a helyszínen legyen megtartva. Természetesen a dekorációról is gondoskodunk. Évszaknak megfelelő virágokból, különböző dekorációs eszközök közül válogathat a pár. Jégszobor, csokiszökőkút, különleges esküvői torták, hogy az álomesküvőn minden olyan legyen, ahogy a pár eltervezte. Ha ehhez tűzijátékra is van szükség, készséggel állunk rendelkezésükre!

 

Rendezvénytermeink

Jókai terem

Jókai terem

Körasztalos ültett 30 fő
Állófogadás 40 fő

Anna terem

Anna terem

Körasztalos ültett 70 fő
Állófogadás 90 fő

Tópart

Tópart

Rendezvénysátorban akár 300 fő
Közvetlenül a tóparton


 

Szolgáltatásaink

Igény szerint biztosítunk az ifjú pár számára profi fotóst, videóst, aki megörökíti az esküvő minden örömteli pillanatát.Ne legyen gondja, az esküvői járműre sem! Legyen szó akár limuzinról, hintóról, vagy a násznépet szállító buszról, bármelyiket beszerezzük a nagy napra, ezzel is tökéletesítve az amúgy is különleges napot.

A Balatonfüredi Bella étterem Rendezvényszervező csapata minden kívánságát teljesíti a lehető legjobb minőségben és kivitelben. Keressen fel minket bátran, tegyük együtt különlegessé ezt a felejthetetlen napot!

 

 

Balatonfüreden, az Európai hírű Tagóre Sétányon, közvetlen tóparton fekvő éttermünkben több, egymástól teljesen elkülönülő, eltérő szinten található rendezvényterem található, (külön bejárattal, mosdóval, bárpulttal felszerelve), melyek kiválóan alkalmasak minden típusú családi rendezvény és esküvő lebonyolítására.

Közvetlenül aTagóre sétányra néző "Tagóre" Terasz egész évben alkalmas akár 100 fős állófogadások rendezésére, vagy akár 70 fős násznép vendégül látására. Az időjárási körülményekhez igazodva, hideg időben a teljes terasz befedhető, fűthető.

A bejárattól jobbra található Jókai terem kiválaóan alkalmas kisebb családi rendezvények, legény- és leánybúcsúk lebonyolítására. Ültetett fogadáson 40 fő, álló fogadások alkalmával 60 fő befogadására alkalmas.  

Éttermünk belső részében található Anna terem a rendezvény hangultát a tópartranyíló körpanorámás kilátással emeli. Körasztalos ültetéssel, tánctér kialakításával kb. 100 fő befogadására alkalmas, ám a terem adottságai akár hosszúkás asztalos elrendezést is lehetővé tesznek. A terem családias és bensőséges atmoszférájával tökéletesen illeszkedik minden típusú esküvőhöz.

Helyszínünkön mindezek mellett elbűvölő környezetben van lehetőség a hivatalos ceremónia megtartására, a Balatonnal a háttérben.

Az esküvők mellett leány- illetve legénybúcsúja szervezésében is számíthat ránk, akár egy visszafogott, csendes összejövetelre, akár egy vagány, belevaló játékokkal tűzdelt bulira vágyik. Többféle programcsomaggal készültünk, ám a javaslatokat minden esetben az Ön stílusához igazítjuk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 


Tekintse meg a esküvőinken készült képeket!